Love
βeℓℓe â๓e
-
- Anëtarësuar më
- May 31, 2010
-
- Mesazhe
- 8,633
-
- Reagimet e mara
- 731
-
- Vendndodhja
- A jamais à toi.. A jamais à moi.. A jamais à nous.
Cila eshte gjella/et karakteristike shqiptare, e paperseritshme ne asnje vend tjeter? Edhe ne Ballkan sigurisht.
Personalisht mendoj se "Tava e kosit" eshte nje nga gjellet qe perdoret vetem nga shqiptaret. Nje tjeter mendoj se eshte ''mish pule me rosnica'' (kete e kam me te thene se asnjehere se kam provuar), e cila perdoret ne Vlore dhe ne Shqiperi eshte pak e panjohur (kush eshte vlonjat mund ta konfirmoj)
.
Nga anet e mia myzeqare, eshte Pasterma (buke e zier me uje dhe sheqer) ....
Tjeter nuk po me vjen ndermed per momentin atehere po ju le radhen te dashur miq ... !!!
Personalisht mendoj se "Tava e kosit" eshte nje nga gjellet qe perdoret vetem nga shqiptaret. Nje tjeter mendoj se eshte ''mish pule me rosnica'' (kete e kam me te thene se asnjehere se kam provuar), e cila perdoret ne Vlore dhe ne Shqiperi eshte pak e panjohur (kush eshte vlonjat mund ta konfirmoj)

Nga anet e mia myzeqare, eshte Pasterma (buke e zier me uje dhe sheqer) ....
Tjeter nuk po me vjen ndermed per momentin atehere po ju le radhen te dashur miq ... !!!