Cila eshte gjella/et karakteristike shqiptare, e paperseritshme ne asnje vend tjeter?

Lakror me dy Pete... qepe domate lol lol
 
Cfare gatimi eshte ky Jana?

Apo mendon salce me veze,dmth fergese?

Fergesa behet e ketej meqe ra fjala

nuk eshte ferges angelic eshte tave qepe me ves ne furre ..
 
Ne kemi shume llojshmeri ushqimesh e gatimesh...
por kur sheh recetat e huaja...ty te duket se vec shijes se mire pjatat tona...nuk kane shume sy si te thuash...
megjithse vitet e fundit ka ndryshuar pak...kemi mesuar te gatuajme edhe per syrin jo vetem per stomakun...

ama nje gje mund te them me bindje te plote...asgje...absolut asgje nuk te shijon sa ushqimi vendit tone...

kudo jane kaq bajat dhe kaq pa shije sa ti fillon dhe ke nostalgji per gjithcka...
 
:jooo:jooo
Ne kemi shume llojshmeri ushqimesh e gatimesh...
por kur sheh recetat e huaja...ty te duket se vec shijes se mire pjatat tona...nuk kane shume sy si te thuash...
megjithse vitet e fundit ka ndryshuar pak...kemi mesuar te gatuajme edhe per syrin jo vetem per stomakun...

ama nje gje mund te them me bindje te plote...asgje...absolut asgje nuk te shijon sa ushqimi vendit tone...

kudo jane kaq bajat dhe kaq pa shije sa ti fillon dhe ke nostalgji per gjithcka...

:jooo
 
ai lakrori me miell misri dhe bishta qepesh te njoma. ose miell misri me groshe, brushtull me duket e ka emrin. ja kto si gjen ne asnje vend ?
as trahanan si e bejme ne jo. nturqi ka por kta e pinin si supe. se benin me buke si neve ?
 

Konkursi Letërsisë

  • Jeta pa ty

    Votat: 6 46.2%
  • Simfonia e bisedave tona

    Votat: 2 15.4%
  • Bora e parë

    Votat: 3 23.1%
  • Larg

    Votat: 2 15.4%
Back
Top