Zgjidhni librin qe do lexojme per Klubi i Librit FV- Dhjetor 2021-Janar 2022

Un skam qene aktiv ato kohe dhe se di ca eshte ba me librin
Eshte libri Profeti i Gibranit. kush e ka e kush e gjen dhe kush kandeshire ta lexoje. 😊
 
Pershendetje.
Tashme rubrika Klubi i Librit me ndihmen e @%^.^ eshte vendosur ne nenforum me vete. Kam nevoje per nje update-im: cili anetar e ka lexuar apo po e lexon librin. Keshtu shohim dhe a vazhdon interesimi.
Ne vazhdim te javes do hedh edhe disa pyetje mbi te cilat do ngrihet diskutimi por qe uroj te shtohen edhe nga ju.
Ndaj kushdo qe e ka lexuar mund te shkruani ketu si fillim ku deshironi te ndaleni, ose si deshironi ta zhvillojme dhe me 20 Janar e hap temen sebashku me strukturen qe do ndjeke diskutimi. :)

@D. @Monique @Marla @Ledia @E**A** @Bledi_Shady @Endrra @Xhelozi @Hasbulla @Electra @Hard Styler @LeVoyageur
Dhe te tjeret ju lutem se s'po m'kujtohen tani 🙂
Une e filloj neser deri te djele e mbaroj. 🤗
 
😄
 
Aktiviteti me i madh i ketij nenforumi ishte ketu. kur vendosem cfare libri. ama me pas kur erdhi puna me e lexu vec 2-3 veta aktivizoheshin 🤣
 
Redaktimi i fundit:
 • Haha
Reactions: A2.

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 6 26.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 8 34.8%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 13.0%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 1 4.3%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 8.7%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 13.0%
Back
Top