Supat!

Titulli: Supe pule me perime

Nje nga ato patatet fute ne mixer,dhe hidhi lengun e vete,nje garuzhde,ose hidhi pak pluhur pureje:)

ps:une e perdor lengun e holle,sepse me pelqen me shume
 
Titulli: Supe pule me perime

Sweetie pak miell sic ben gjyshja ime del fare e mire po he :) (nese ai do skuqet pak sa te marre ngjyre)
 
Titulli: Supe pule me perime

Nik mjelli nuk eshte i keshillueshem
Rendohet,dhe humbet shijen,ngjan si
Arapash.:)
 
Titulli: Supat!

E provova me miell, shume e mire u be supa...
... fergova 2 luge miell me pak vaj, shtova lengun e supes, i lash te ziejne pak, pastaj shtova nje dore fide, krype, piper, pak majdonoz, pak leng limoni dhe gati... e shpejte dhe e shijshme :)
 
Titulli: Supat!

recipe-image-legacy-id--1074500_11.jpg

Prep: 10 mins
Cook: 15 mins
2 tsp cumin seeds
pinch chilli flakes
2 tbsp olive oil
600g carrots, washed and coarsely grated (no need to peel)
140g split red lentils
1l hot vegetable stock (from a cube is fine)
125ml milk
plain yogurt and naan bread, to serve..A delicious, spicy blend, packed full of iron and low fat to boot. It's ready in under half an hour or can be made in a slow cooker
 
Titulli: Supat!

E provova me miell, shume e mire u be supa...
... fergova 2 luge miell me pak vaj, shtova lengun e supes, i lash te ziejne pak, pastaj shtova nje dore fide, krype, piper, pak majdonoz, pak leng limoni dhe gati... e shpejte dhe e shijshme :)

Me miell duhet kujdes se,nga supe kalon ne dicka tjeter,supat sweet duhet te jene sa me afer natyrales ne shije
gatimi me miell eshte eleminuar fare,por zgjedhja te takon ty:)
 

Konkursi Letërsisë

  • U be kohe.

    Votat: 3 20.0%
  • Zbrazëti e pashpjeguar.

    Votat: 5 33.3%
  • Fëmijëria ime

    Votat: 4 26.7%
  • Imja bukuroshe

    Votat: 3 20.0%
Back
Top