Shfletimi si vizitorë është i kufizuar

Supa e beut, shije nga tradita e vjeter prizrenase.

Shiko fotografinë 1757924

Perberesit :

•4-5 fela mish pule
•2 luge vaj ulliri /te thjeshte
•Pak gjalpe i fresket
•1 thelpi hudher
•2 qepe te njoma
•2 karrota
•2 luge miell
•Majdanoz
•Lengu i nje kokerr limoni
•Kripe
•Piper

Pastrojme mishin e pules dhe e vendosim te zieje ne nje tenxhere me uje me kripe.

Pasi mishi te jete zbutur, e vendosim qe te ftohet dhe e ndajme fije- fije ndersa lengun e ruajme menjane per pergatitjen e supes.

Si fillim, karrotat, qepet dhe hudhrat grihen holle dhe perzihen ne nje tenxhere ku kemi hedhur vaj ulliri ose te thjeshte dhe pak gjalpe.

Me pas nisim ti hedhim nga pak miellin dhe vijojme me perzierjen.

Shtojme lengun e mishit te pules dhe supen lereni te zieje perreth 30 minuta.
Me pas shtoni mishin e pules se bere fije-fije, erezat si dhe majdanozin e fresket te grire . Lereni te ziejne edhe per 10 minuta te tjera dhe ne fund shtojani lengun e limonit.

Neqoftese deshironi per me shume shije, supen kur ta servirni sperkateni me pak gjalpe te tretur.

Ju befte mire!
 
Shiko fotografinë 1757924

Perberesit :

•4-5 fela mish pule
•2 luge vaj ulliri /te thjeshte
•Pak gjalpe i fresket
•1 thelpi hudher
•2 qepe te njoma
•2 karrota
•2 luge miell
•Majdanoz
•Lengu i nje kokerr limoni
•Kripe
•Piper

Pastrojme mishin e pules dhe e vendosim te zieje ne nje tenxhere me uje me kripe.

Pasi mishi te jete zbutur, e vendosim qe te ftohet dhe e ndajme fije- fije ndersa lengun e ruajme menjane per pergatitjen e supes.

Si fillim, karrotat, qepet dhe hudhrat grihen holle dhe perzihen ne nje tenxhere ku kemi hedhur vaj ulliri ose te thjeshte dhe pak gjalpe.

Me pas nisim ti hedhim nga pak miellin dhe vijojme me perzierjen.

Shtojme lengun e mishit te pules dhe supen lereni te zieje perreth 30 minuta.
Me pas shtoni mishin e pules se bere fije-fije, erezat si dhe majdanozin e fresket te grire . Lereni te ziejne edhe per 10 minuta te tjera dhe ne fund shtojani lengun e limonit.

Neqoftese deshironi per me shume shije, supen kur ta servirni sperkateni me pak gjalpe te tretur.

Ju befte mire!
U dashka provuar, vetem se s'kam ku te gjej pule te mire☹.
 
Pjate per ne muze ose kur je me grip ??
 
Opo lum kush te ka.
Ngado qe hedh syte vetem gatimet e tua shoh.
Kur do me ftosh per dreke?
Per darke nuk vi se kam frik naten
???
 

Konkursi Letërsisë

  • Aeroporti i Zaventemit

    Votat: 6 54.5%
  • Të harrova, sepse të dua

    Votat: 5 45.5%
  • Vetëm …

    Votat: 4 36.4%

Theme Editor

Settings Colors

  • Mobile users cannot use these functions.

    Select View Mode

    Switch between full screen and narrow screen modes.

    Grid View

    Easily review content and get an organized view with grid mode.

    Image Grid Mode

    Display your content in an organized and visually rich way with background images.

    Sidebar Close

    Create a larger workspace by hiding the sidebar.

    Fixed Sidebar

    Ensure constant access and easily manage your content by pinning the sidebar.

    Box view

    You can add a box-style frame to the sides of your theme or remove the existing frame. Valid for resolutions over 1300px.

    Radius Control

    Customize the look however you like by turning the radius effect on or off.

  • Choose your color

    Choose the color that reflects your style and ensure aesthetic harmony.

Back