Subashi: Olli shpërdoroi detyrën

xxl

IT Professional
I menjëhershëm ka qenë reagimi i anëtarëve të majtë në këtë komision, të cilët kanë akuzuar zëdhënësin Olli për shpërdorim detyre. Ata kanë hedhur poshtë ekzistencën e një përllogaritjeje të tillë nga ky institucion.


Në një dalje të posaçme për mediat, nënkryetarja Dëshira Subashi, është shprehur e shokuar nga një deklaratë e tillë, e cila nuk është produkt i një vendimmarrjeje apo konsulte mes anëtarëve të këtij komisioni.


"Jam e shokuar nga kjo deklaratë, pasi Olli është institucion dhe jo person në këtë rast, që të bëjë deklarata të tilla. Lidhur me këtë deklaratë unë besoj që jemi përpara një veprimtarie, e cila nuk lidhet me urdhërimet e KQZ-së.


Jemi me një sjellje ndoshta në shpërdorim të detyrës, për të cilën besoj KQZ-ja do të shikojë këtë deklaratë të saj dizinformuese për publikun", - tha Subashi.


Të njëjtin qëndrim ka mbajtur edhe anëtari tjetër, Artan Laze, i cili ka shpjeguar se KQZ-ja nuk ka bërë asnjë përllogaritje mandatesh dhe se gjithçka e thënë nga Olli nuk ka lidhje me institucionin që ai përfaqëson.

Tabelë përmbledhëse


Kuti të numëruara, 4704 nga 4753 që janë gjithsej
Kanë marrë pjesë në votime 1.554.430 shtetas, ose e thënë në përqindje, 50 % e totalit të shtetasve që kanë të drejtë të votojnë

Koalicioni "Aleanca e Ndryshimit" ka marrë 707.360 vota, ose 46.69%
Koalicioni "Bashkimi për Ndryshim" ka marrë 684.123 vota, ose 45.36%
Koalicioni "Aleanca Socialiste për Integrim" ka marrë 83.711 vota, ose 5.56%
Koalicioni "Aleanca Poli i Lirisë" ka marrë 27.493 vota, ose 1.82 %,

Rezultatet për kutitë e numëruara të KZAZ-së numër 39 në Fushë-Kuqe

Koalicioni i PD-së: 314, 473, 202, 390, 212 = 1591 vota
Koalicioni i PS-së: 207, 275, 82, 154, 105 = 803


Rezultatet e deritanishme për qarqet Lezhë dhe Fier

Qarku i Fierit

Në 474 kuti të numëruara nga 488 që janë gjithsej, ka rezultuar:
Koalicioni "Aleanca e Ndryshimit" ka marrë 69.494 vota
Koalicioni "Bashkimi për Ndryshim" ka marrë 89.316 vota
Koalicioni "Aleanca Socialiste për Integrim" 11.065 vota


Qarku i Lezhës

Në 240 kuti nga 244 kuti (tre kuti janë shpallur të pavlefshme, ndërsa në to udhëhiqte PS-ja) gjithsej, ka rezultuar se:
Koalicioni "Aleanca e ndryshimit" ka marrë 39.010 vota
Koalicioni "Bashkimi për Ndryshim" ka marrë 24.845 vota
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 1 12.5%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 4 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 1 12.5%
 • 4-Engjulli im.

  Votat: 2 25.0%
 • 5-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 6-Ne duart e kohes.

  Votat: 0 0.0%
Back
Top