Sa e njohim njeri tjetrin!

Mirmengjesi! :)

Kjo loje ka te beje me sa e njohim ne njeri tjetrin. (ok ok.. e di qe ka 1000 tema mbi ne, por do e cojme 1001 si libri me perralla arabe: "Një mijë e një net")

Psh: Pyesim dicka mbi 1 anetar dhe tjetri qe vjen siper do e gjeje ose jo, dhe ben 1 pyetje tjeter me poshte rreth dikujt tjeter :D , Personi i taguar do thote a e gjetem pergjigjen apo jo. :D

Po e nis une:

Kenga e preferuar e @Monique?


p.s. Tema e fundit qe hap per kete jave! 😅
 
Te njohesh dike flitet per shume nivele dhe varet nga shume faktore si pershembull nga koha qe kalohet dhe nga rrethanat, situatat.. por me bindje di te them qe vetem ne dite te veshtira njihet vertet karakteri, personaliteti dhe shpirti i nje njeriu...
 
Te njohesh dike flitet per shume nivele dhe varet nga shume faktore si pershembull nga koha qe kalohet dhe nga rrethanat, situatat.. por me bindje di te them qe vetem ne dite te veshtira njihet vertet karakteri, personaliteti dhe shpirti i nje njeriu...
Me mire se kaq prishet! :)
 
Jana Koment shume i vyeshem si gjithmone. Nuk e di a e lexove temen por eshte ne formen e lojes
Psh: ushqimi/kenga e preferuar, nga eshte filani fisteku, etj- duke u bazuar vetem ne cfare kemi shfaqur ketu ne publik dhe me shume me sens humori. . :)
Te njohesh dike flitet per shume nivele dhe varet nga shume faktore si pershembull nga koha qe kalohet dhe nga rrethanat, situatat.. por me bindje di te them qe vetem ne dite te veshtira njihet vertet karakteri, personaliteti dhe shpirti i nje njeriu...

Te pershendes!
 
Hahahah @Xhelozi
We Did It Reaction GIF by Club Immobilier


p.s.Ej po pse krejt rrenat qe shkruj une ketu i besoni ju?? 😝😝
 
Top