Sa e njohim njeri tjetrin!

Mirmengjesi! :)

Kjo loje ka te beje me sa e njohim ne njeri tjetrin. (ok ok.. e di qe ka 1000 tema mbi ne, por do e cojme 1001 si libri me perralla arabe: "Një mijë e një net")

Psh: Pyesim dicka mbi 1 anetar dhe tjetri qe vjen siper do e gjeje ose jo, dhe ben 1 pyetje tjeter me poshte rreth dikujt tjeter :D , Personi i taguar do thote a e gjetem pergjigjen apo jo. :D

Po e nis une:

Kenga e preferuar e @Monique?


p.s. Tema e fundit qe hap per kete jave! 😅
 
Qe te jem e sinqerte,ne shumicen determinante,me mjaftone sjellja dhe kultura e thjeshte e komunikimit mes antarve.
Per mua kjo eshte njohja me e mire qe mund te besh rreth nje vatre virtuale.
Tani sa njohim shijet e njeri-tjetrit,apo me tej kjo varsisht nga cfare shrkuajme.
Qe jo gjithmone eshte nje pashaporte hyrse apo vertetuese ne lidhje me individin.
Pasi luajme ne nje fushe virtuale,ku ngjyrat shkronjat karagjzolleqet jane ne nje nivel te larte.

~Soulin dola pak jashte sensit temes,soryy.por me erdhi si mendim momental kur lexova titullin e temes.
Do ishte shume teme e mire e ne nje sens tjeter tek diskutimet shoqerore.
 
Qe te jem e sinqerte,ne shumicen determinante,me mjaftone sjellja dhe kultura e thjeshte e komunikimit mes antarve.
Per mua kjo eshte njohja me e mire qe mund te besh rreth nje vatre virtuale.
Tani sa njohim shijet e njeri-tjetrit,apo me tej kjo varsisht nga cfare shrkuajme.
Qe jo gjithmone eshte nje pashaporte hyrse apo vertetuese ne lidhje me individin.
Pasi luajme ne nje fushe virtuale,ku ngjyrat shkronjat karagjzolleqet jane ne nje nivel te larte.

~Soulin dola pak jashte sensit temes,soryy.por me erdhi si mendim momental kur lexova titullin e temes.
Do ishte shume teme e mire e ne nje sens tjeter tek diskutimet shoqerore.
😅😅
o s'ka gje...me vjen mire qe ju ka shkaktuar mendime dhe kendveshtrime te larmishme.
Mund t'a hapesh si teme me vete reflektimin 🙂 se ketu kjo eshte teme lojrash dhe gallatash 😅
 
Qe te jem e sinqerte,ne shumicen determinante,me mjaftone sjellja dhe kultura e thjeshte e komunikimit mes antarve.
Per mua kjo eshte njohja me e mire qe mund te besh rreth nje vatre virtuale.
Tani sa njohim shijet e njeri-tjetrit,apo me tej kjo varsisht nga cfare shrkuajme.
Qe jo gjithmone eshte nje pashaporte hyrse apo vertetuese ne lidhje me individin.
Pasi luajme ne nje fushe virtuale,ku ngjyrat shkronjat karagjzolleqet jane ne nje nivel te larte.

~Soulin dola pak jashte sensit temes,soryy.por me erdhi si mendim momental kur lexova titullin e temes.
Do ishte shume teme e mire e ne nje sens tjeter tek diskutimet shoqerore.
Me pelqejn komentet dhe postimet tua😘
 
Top