Sa e njohim njeri tjetrin!

Mirmengjesi! :)

Kjo loje ka te beje me sa e njohim ne njeri tjetrin. (ok ok.. e di qe ka 1000 tema mbi ne, por do e cojme 1001 si libri me perralla arabe: "Një mijë e një net")

Psh: Pyesim dicka mbi 1 anetar dhe tjetri qe vjen siper do e gjeje ose jo, dhe ben 1 pyetje tjeter me poshte rreth dikujt tjeter :D , Personi i taguar do thote a e gjetem pergjigjen apo jo. :D

Po e nis une:

Kenga e preferuar e @Monique?


p.s. Tema e fundit qe hap per kete jave! 😅
 
Libri i preferuar i @Lauri ?
Të gjithë librat që blej i kam të preferuar...i kërkoj dhe i blej sepse e di çfar do gjejë aty.
Çfarë më ka habitur më tepër dhe e kam gjetur mjaft magjepse është Libri (dossier) i Muhamed.
IMG20211210185736.jpg
Pastaj të tjerët varet tek tematika; nga filozofia psikologjia misteret. po ti postoj disa, prej tyre 🤷
Nuk lexoj kurrë romane, nuk më tërheqin 🤷
. Puntorë i thjesht jam 🧐
IMG20211210190458.jpg
IMG20211210190714.jpg
IMG20211210190347.jpg
 
Top