Sa e njohim njeri tjetrin!

Mirmengjesi! :)

Kjo loje ka te beje me sa e njohim ne njeri tjetrin. (ok ok.. e di qe ka 1000 tema mbi ne, por do e cojme 1001 si libri me perralla arabe: "Një mijë e një net")

Psh: Pyesim dicka mbi 1 anetar dhe tjetri qe vjen siper do e gjeje ose jo, dhe ben 1 pyetje tjeter me poshte rreth dikujt tjeter :D , Personi i taguar do thote a e gjetem pergjigjen apo jo. :D

Po e nis une:

Kenga e preferuar e @Monique?


p.s. Tema e fundit qe hap per kete jave! 😅
 
Kjo eshte teme loje ne fakt 😁 Gjthss,
Po pse nuk u njifkan?!
Une kam mendu se tashme te gjithe e keni njoft ç'njeri eshte Soli! Do keni lind me kemishe, ose kushedi ç'te mire do keni bere ne jete qe keni fatin te me keni ketu mes jush! 😁
 
Kjo eshte teme loje ne fakt 😁 Gjthss,
Po pse nuk u njifkan?!
Une kam mendu se tashme te gjithe e keni njoft ç'njeri eshte Soli! Do keni lind me kemishe, ose kushedi ç'te mire do keni bere ne jete qe keni fatin te me keni ketu mes jush! 😁
Njihemi shumë mirë Soul ne të një date...
Këta të tjerët janë tepër të rinjë këtu nuk njohin as vetën e tyre akoma,,🤪
 
Top