Shfletimi si vizitorë është i kufizuar

Perime të mbushura

Përbërësit

- 2 patëllxhan
- 2 kunguj
- 4 qepe
- 4 domate
- 150 gr mozzarella
- 2 panine
- 2 veze
- 100 gr djathë i grire
- 1 thelbi hurdhe
- 3 luge vaj ulliri
- kripe, piper

Përgatitja

Qëroni qepet dhe pritini ne dysh horizontalisht dhe me pas eliminoni zemrën. Lani dhe pastroni perimet, pritni patëllxhanët ne gjysme për se gjati, largoni tulin dhe lëreni me një ane. Pritni domatet për gjysme horizontalisht, largoni farat dhe lëreni te kthyera. Skuqni me zjarre te vogël hurdhën me dy luge vaj, bashkoni tulin e patëllxhanëve dhe te kungujve, kriposini dhe aromatizojini me piper dhe lëreni ne zjarr për 3 minuta duke i përzier. Zbutni bukën me ujë dhe me pas shtrydheni dhe vëreni ne një ane duke i shtuar dhe vezën, mozzarellan te prere ne kuba dhe dy luge djathë te grire. Bashkoni me pas tulin e perimeve dhe përziejini. Mbushni perimet e boshatisura me përgatitjen, hidhini djathin e grire qe ka mbetur dhe sistemojini ne një ene me pak vaj. Futini ne furre me 180' për një ore dhe lëreni te ftohen dhe shërbejini.

d281c3b5-079c-4e25-b71d-89a05eb67de7---0-.jpg
 
Titulli: Perime të mbushura

Qëroni qepet dhe pritini ne dysh horizontalisht dhe me pas eliminoni zemrën. Lani dhe pastroni perimet, pritni patëllxhanët ne gjysme për se gjati, largoni tulin dhe lëreni me një ane. Pritni domatet për gjysme horizontalisht, largoni farat dhe lëreni te kthyera. Skuqni me zjarre te vogël hurdhën me dy luge vaj, bashkoni tulin e patëllxhanëve dhe te kungujve, kriposini dhe aromatizojini me piper dhe lëreni ne zjarr për 3 minuta duke i përzier. Zbutni bukën me ujë dhe me pas shtrydheni dhe vëreni ne një ane duke i shtuar dhe vezën, mozzarellan te prere ne kuba dhe dy luge djathë te grire. Bashkoni me pas tulin e perimeve dhe përziejini. Mbushni perimet e boshatisura me përgatitjen, hidhini djathin e grire qe ka mbetur dhe sistemojini ne një ene me pak vaj. Futini ne furre me 180' për një ore dhe lëreni te ftohen dhe shërbejini.

======================================================
Meqafsh kush e ka shkrujt kaq bukur kete recete?:girlshok:

horizontalisht eleminoni zemren
largoni tulin horizontalisht
largoni farat
lerini te kthyera, ne by nga dielli
zkuqini me zjarr te vogel lol
 
Redaktimi i fundit:
Titulli: Perime të mbushura

mmmmmmmm e shijshme duket...apo kam uri un ahahha...flm pinku, nje recet e mire kjo.

ti djali siper...ato horizontalisht e vertkalisht duhen, kan rendesin e tyre :)
 
Titulli: Perime të mbushura

Kane rendesi o bella prandaj po i jap rendesine time:P lol
 
Titulli: Perime të mbushura

Lol faktikisht jam kurioze dhe un te di se cfare perkthysi ke perdor lol
 
Titulli: Perime të mbushura

mos e ka shkrujt ajo valdete osmani :P
 

Konkursi Letërsisë

  • Aeroporti i Zaventemit

    Votat: 6 54.5%
  • Të harrova, sepse të dua

    Votat: 5 45.5%
  • Vetëm …

    Votat: 4 36.4%

Theme Editor

Settings Colors

  • Mobile users cannot use these functions.

    Select View Mode

    Switch between full screen and narrow screen modes.

    Grid View

    Easily review content and get an organized view with grid mode.

    Image Grid Mode

    Display your content in an organized and visually rich way with background images.

    Sidebar Close

    Create a larger workspace by hiding the sidebar.

    Fixed Sidebar

    Ensure constant access and easily manage your content by pinning the sidebar.

    Box view

    You can add a box-style frame to the sides of your theme or remove the existing frame. Valid for resolutions over 1300px.

    Radius Control

    Customize the look however you like by turning the radius effect on or off.

  • Choose your color

    Choose the color that reflects your style and ensure aesthetic harmony.

Back