Njoftimet e konkursit letrare~22.

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
o bebe na lodhe duke te te lexu mi goc. imagjino kur te mbledhesh 20 krijime. na hape pune lool
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Ç’ke mo ti, kam të drejtën e të shprehurit unë 😁
O @NGU hajde na sill ndonjë batutë se o bo keç 😁🤗
E mir, thash se po me tregoje mua ndaj :p
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
🤣🤣🤣 Tani të kuptoj ty dhe Nevin 🤣🤣🤣
Po unë do bëj dhe Cenin të shkruaj 🤣🤣🤣
Jepi. Kete muaj je ne prove.Nese ja del me sukses do te te jap dhe une Fotomanine! 😁 😁 😁 😁 😁
 

Baboon

12... forget about it!
@Baboon më Ndero me një krijim në pm buddy 😂
Phone Monkey GIF

Te shohim sa kohe ka
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Antarë të dashur ,edhe 3 ditë na ndajnë për hapjen e konkursit 😁
Këto 3 ditë po ju pres në pm dhe do ju bezdis që mos të harroni 🤣
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Antarë të dashur ,edhe 3 ditë na ndajnë për hapjen e konkursit 😁
Këto 3 ditë po ju pres në pm dhe do ju bezdis që mos të harroni 🤣
tani po e kuptoj @Lauri kur me tha njehere qe beheni te bezdisshem duke kerkuar foto e krijime.
Bebe vertet mua po me bezdis loollool
ose ngaqe jam me nerva vete dhe 1 gje e vogel sikur me acaron me teper :)
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
tani po e kuptoj @Lauri kur me tha njehere qe beheni te bezdisshem duke kerkuar foto e krijime.
Bebe vertet mua po me bezdis loollool
ose ngaqe jam me nerva vete dhe 1 gje e vogel sikur me acaron me teper :)
Hajde se unë kështu robi acarues jam ,ja pyet po duash 🤣🤣🤣🤣🤣
Si thot Sinani "me hirë a me pahirë" 🤣
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Hajde se unë kështu robi acarues jam ,ja pyet po duash 🤣🤣🤣🤣🤣
Si thot Sinani "me hirë a me pahirë" 🤣
oj ti krijimin e more xhanem ,ahahaha
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
tani po e kuptoj @Lauri kur me tha njehere qe beheni te bezdisshem duke kerkuar foto e krijime.
Bebe vertet mua po me bezdis loollool
ose ngaqe jam me nerva vete dhe 1 gje e vogel sikur me acaron me teper :)
Me që më përmende ushtarin 🤣🤣🤣
Ti ushtar @Lauri atë romancën për dashuroren e javës kur do ma qitësh në pm 🤣
 
Top