Shoku_vjeter
Anëtar i Nderuar
Titulli: Menu e thjeshte (gatime te shpejta)
Lossto, atje ke ishulli ku je ti kam pershtype se nuk pagu energji... kshuqe te duhet vetem nga ato pjatat qe nizen flak fare , nga ato ka sa te dush edhe ketu ne forum, por jan icik te perdorme, nese kerkon lluks pasnej do te shofesh ihere anej nga lulishtja ose nga xhelateri Cela, gjate sezonit te veres se tashi ne dimer rralle gjen mall... po qe shif edhe nga piaca ke 2 kullat se aty mlidhet pjata modhe...! E ka pas dit WXP-ja ket pune ! Lol
Persa i perket pikes 2, meqenese po flasim per gatimin, nga pikpamja inxhinieriko- fizike, avulli ose afshi shterojne vetem me bivalenca reaksionesh kimike, te komponenteve qe marin pjese ne reaksion ( lengjet ), pra po pati shume lengje sdel kollaj avulli, celesi qendron ne komponentin e temperatures dhe aftesite e ngrohesit, po kishe takat ti coje 101grade ene e dehidraton fare , Shqip- i than palcen, e shplan.
Por sipas mendimit tim modest per nje ushqim te shendetshem e plote shije me mire eshte mos te shteroje kurre avulli .
Poeto di gjo ku ka nga kto pjatat qe fiken e nizen ? dhe me shpjego pak si ing qe je si shterron avulli, Lol
Lossto, atje ke ishulli ku je ti kam pershtype se nuk pagu energji... kshuqe te duhet vetem nga ato pjatat qe nizen flak fare , nga ato ka sa te dush edhe ketu ne forum, por jan icik te perdorme, nese kerkon lluks pasnej do te shofesh ihere anej nga lulishtja ose nga xhelateri Cela, gjate sezonit te veres se tashi ne dimer rralle gjen mall... po qe shif edhe nga piaca ke 2 kullat se aty mlidhet pjata modhe...! E ka pas dit WXP-ja ket pune ! Lol
Persa i perket pikes 2, meqenese po flasim per gatimin, nga pikpamja inxhinieriko- fizike, avulli ose afshi shterojne vetem me bivalenca reaksionesh kimike, te komponenteve qe marin pjese ne reaksion ( lengjet ), pra po pati shume lengje sdel kollaj avulli, celesi qendron ne komponentin e temperatures dhe aftesite e ngrohesit, po kishe takat ti coje 101grade ene e dehidraton fare , Shqip- i than palcen, e shplan.
Por sipas mendimit tim modest per nje ushqim te shendetshem e plote shije me mire eshte mos te shteroje kurre avulli .