Krijimet letrare~Tetor~2023

Krijimet letrare~Tetor~2023


 • Totali i votuesve
  38
 • Poll closed .
Ahaha se di pse më duket sikur është antar i vjetër
Po ça të bëj moj se më duhen krijime po ky po bën interesantin kot 😆
Ku po e bej une interesantin?
Pse duhet ta bej interesantin?
Pra te duhen krijime dhe shprehesh...po ca te bej!

S'ke e s'kam detyrime!
 
Ku po e bej une interesantin?
Pse duhet ta bej interesantin?
Pra te duhen krijime dhe shprehesh...po ca te bej!

S'ke e s'kam detyrime!
Po e bën pra
Normal që sje i detyruar se çdo gjë vjen me dëshirë dhe unë me aq sa të lexova kisha dëshirë dhe kam shumë ditë që të them .
 
Hoqa dore.
Me vrave shume ide, prej mesazhit me lart.
Si të dëshironi pra.Çfarë të them unë më tepër ,të ishte puna për interesim vërtet do ishim duke e avancuar diskutimin tonë dhe nuk do kishim ngel në vend te pika e parë sqaruese.
 
Po e bën pra
Normal që sje i detyruar se çdo gjë vjen me dëshirë dhe unë me aq sa të lexova kisha dëshirë dhe kam shumë ditë që të them .
Une nuk po bej asgje.
Me qe ke shume dite qe thua, por a e di mire se cdo te thote krijim?
Apo mos do 4 kg fjale te t'i sjell si krijim qe te kenaqet forumi?
Ai nuk eshte krijim, ose me ndryshe quhet ''grafomani'', ndaj se ciles dua te qendroj gjithmone larg.
 
Në fakt larg po rri, po shijoj nga larg këtë maskimin tënd.
Shume mire e ben, por do ishte edhe me mire te ishe pak me e edukuar ne te shprehurin tend.
Masken nuk e njoh, por kur dikush sillet natyrshem, akuzohet se ka maske,
Erdha ndermjet shqiptareve dhe zbatova nje rregull qe quhej Prezantim.
Per kete duhet te kem dhe maske!
 
Shume mire e ben, por do ishte edhe me mire te ishe pak me e edukuar ne te shprehurin tend.
Masken nuk e njoh, por kur dikush sillet natyrshem, akuzohet se ka maske,
Erdha ndermjet shqiptareve dhe zbatova nje rregull qe quhej Prezantim.
Per kete duhet te kem dhe maske!
Nuk është nevoja të prezantohesh se je i prezantuar ndër vite e njihesh 😃
Kalo bukur.
 
Nuk ta them kush je se të thyhet ego.
Po të lë të vallëzosh në ballon me maska!
Bye.
Une nuk kam ego, ti thuaje se mbase do me pelqeje e thena jote.
Kesaj here, e the me shkurt me nje bye, une po ta bej me dy b.
Bbye.
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top