Krijimet letrare~Nentor~2022

E di , e di qe meritoj me shume... meritoj edhe 3 te tjera 😜😂
A nuk u ngope kaq vite neper lagje!? :p
Star Wars Cat GIF
 
A'aaaaaaa, votuat te gjithe, te gjithee te gjitheeeeee!? :p
 
Miremengjesi dhe Te Diele te mbare ju uroj!
Atehere arritem keshtu ne mbylljen e sondazhit te muajit Nentor.

Krijimi fitues per kete muaj eshte krijimi numer; 5-Dikur. shkruar nga @NeVertiti .

~Ne vendin e dyte krijimi numer ; 4-Gjithekohesi-shkruar nga @Soulmind . 🤗 Urime!

~Duke u ndjekur nga krijmi numer : 1-Gjurme- Shkruar nga @Bebw . 🤗 Urime!

~Duke vjuar me krijimin numer; 2-Lamtumire i Dashur. shkruar nga @ViktoriA~ 🤗 Urime!

~Dhe krijimi numer;3-Neper gjurmet e kohes shkruar nga @Desa . 🤗 Urime!


~Ju falenderoj perzemersisht per mbeshtetjen tuaj,per suportimin dhe mos bezdisjen per c`do here qe kam trokitur ne privatin tuaj ,duke mos me kthyer me duar bosh. 🤗
Ju perqafoj perzemersisht !
Dhe ju uroj nje dite sa me te mbare dhe te qete prane njerzve qe doni!
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top