Krijimet letrare~Nentor~2022

Boobs e tu dhe trofeu leteresise nuk ngrihen me lart :p
Boobst i kam aty ku dua. :p
Trofeu i letersise ngrihet vete aty ku duhet.
 
Duhet t’a mendoj mirë para se t’a formuloj.
@NGU sensitive type 😁🤗
Te te jap nje shembull , se si formulohet nje pyetje pa pasoja keqkuptuese .
O lejlek sqepkallam
Neser mbrema je i ftuar
Se bardhoshja ka ditelindjen
He pra fol , a je i gezuar ??????????
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top