Fjalor urban në Shqip [fjalorisht.com]

Konceptet e fjalorëve urban në internet shumë më kane pëlqyer, di një në Anglishte dhe një në gjuhën Turke. Poashtu miqtë e mi më kanë treguar për një në Kroatishte. Por në Shqip nuk e gjeja dot një fjalor të këtille me fjalë që s'i gjen dot në fjalor.

Ditëve të fundit në Twitter pashë një njoftim për një faqe të re në Shqip: www.fjalorisht.com

Menjëherë u anëtarësova dhe fillova të kontribuoj si autor. Doja ta ndaj këtë faqe dhe me ju, ndoshta dhe dikush tjeter do dëshiron të bëhet pjesë e kësaj iniciative, për të cilën uroj të bëhet një thesar fantastik i shqipes moderne dhe njohurive në shqip.
 
Prit moj se qenkam treguar bjonde nga truri unë🤣,se e paska pat për fjalën "gugëlloj" qy 🤣🤣🤣
Sa e vonuar që po ndihem 🤣


Po unë jam Europea pasha😜.
dy pashe i njeh shqiptaria, aliu i tepelenes e mehmedi i kavajes.
 
Top