Fjalor urban në Shqip [fjalorisht.com]

Konceptet e fjalorëve urban në internet shumë më kane pëlqyer, di një në Anglishte dhe një në gjuhën Turke. Poashtu miqtë e mi më kanë treguar për një në Kroatishte. Por në Shqip nuk e gjeja dot një fjalor të këtille me fjalë që s'i gjen dot në fjalor.

Ditëve të fundit në Twitter pashë një njoftim për një faqe të re në Shqip: www.fjalorisht.com

Menjëherë u anëtarësova dhe fillova të kontribuoj si autor. Doja ta ndaj këtë faqe dhe me ju, ndoshta dhe dikush tjeter do dëshiron të bëhet pjesë e kësaj iniciative, për të cilën uroj të bëhet një thesar fantastik i shqipes moderne dhe njohurive në shqip.
 
Mora te futem dhe une tek ky fjalorishti ,por kur lexova pyetjen tek regjistrimi: a do ti te "PARTICIPOSH" edhe ti, me iku interesi komplet :D Per te mos permendur qe fjalia duhet te filloje me shkronje te madhe.Sado risi te futen se fundmi, standartja mbetet standarte :D

Captureafa.JPG
 
Redaktimi i fundit:
Mora te futem dhe une tek ky fjalorishti ,por kur lexova pyetjen tek regjistrimi: a do ti te "PARTICIPOSH" edhe ti, me iku interesi komplet :D Per te mos permendur qe fjalia duhet te filloje me shkronje te madhe.Sado risi te futen se fundmi, standartja mbetet standarte :D

Shiko fotografinë 1941750
Te paska shpetuar "ndashë"😝
Ah, po, edhe fjala 'fjalorisht' pak si skiç me duket, e futur me te shtyre😂
 
Top