Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O Elushe o Zana oooooo na bete me apetit juve ju kapt i miri per qafe :gjuhe::gjuhe:
Tani me kthyet ne kohe. Ajo buka e misrit (me miell te bardhe) qe piqej ne saq ta kenaqte shpirtin. Mos harroni, qe buken e ftohur te misrit, ta beni pershesh ne qumeshtin e vaket dhe ti hidhni ca krip (pak) sa per shije. Besoje se do me uroni per kete keshille
Hic fare,kshu qe ai qe do martohet me mua duhet te pres 6 muaj derisa te mesoj ,nese me do
Une po bej nje tave me qofte dhe patellxhane, Po me dolen te mira do e postoj ketu. KEte gjell ne ket shtet vec une e kam specialitet. Ne shqiperi vec mami im ..
Vec per ty. mos me shaj se jam akoma nuse re
Shiko fotografinë 23920
Vec per ty. mos me shaj se jam akoma nuse re
Shiko fotografinë 23920
E ke qaaaar fare, po fare ë.
Më kujto pak kur të takohemi mos të lë të gatuash ti,
do shkojm jasht, se si dihet lol
Vec per ty. mos me shaj se jam akoma nuse re
Shiko fotografinë 23920
Iriq i pjekur eshte ky?
haha.. Jo more. Jane patellxhane me qofte.
O Nev,
PEr harxhin qe e shtron ne tepsi duhen:
3 kokrra qepe, 5 domate. I grin e i skuq me vaj, dmth nja 10 min qe te ziejne e zbuten dhe e shtron ne tepsi.
Pastaj qoftet qe i ke skuqur me pare i ndaj ne 3 copa secilen.
Patellxhanet i pren feta feta te holla dhe i skuq paraprakisht. Pasi ti mbarosh te skuquren i le te ftohen dhe fillon e mbeshtjell nje cope qofte me nje fete te patellxhanit(te skuqura). I kap me kunj (si te foto)qe mos te hapen dhe i shtron ne tepsi nje nga nje.
I fut ne furre nja 15-20 minuta te marrin faqe prap dhe i servir. Jane jashtzakonisht te shijshme.
E keqja e vetme eshte se te merr pak kohe duke skuq patellxhanet dhe te mbaron sh vaj, se patellxhanet pine goxha vaj. Nqs e ben na thuaj si te doli
Ne përdorim cookiese cila eshte thelbësore për ta bërë këtë faqe të funksionojë dhe ruaj sigurinë tua ne kete faqe, Cookies është opsionale.