Cfare ju trishtoj (merziti)sot?

Nisur nga fotoja me poshte me erdhi dhe ideja,ne jemi qenie sociale,keshtu qe s`kemi vetem momentet e gezimit por dhe pjalmin tjeter,trishtimin,merzine.

~Mua me trishtoj tani fotoja me poshte.


The last photo ever taken of Hachikō, a Japanese Akita dog remembered for his unwavering loyalty to his owner. Hachikō belonged to Professor Eizaburo Ueno who lived in Shibuya and taught at Tokyo Imperial University during the 1920s.
Every day, Ueno would walk to Shibuya Station with Hachikō and take the train to work. Once he was done for the day, he would take the train back and return to the station at precisely 3 PM. Hachikō would always be there waiting patiently to accompany the professor home. One day, Ueno suffered a stroke and never returned to the station. Hachikō thought he’d come back and went to the station every day for 9 years until his own death in 1935.

265244648_4422887907823985_8926155679309346697_n.jpg


265941979_4422888024490640_937915432516944033_n.jpg


Tani s`di ne kemi ndonje teme te peraferte me kete,nese po kush e gjenee,ta sjell dhe i bashkojme! :p
 
Jan ca rob qe na merzisin me mungesen e tyre dhe na lumturojne me pranine e tyre
Fatkeqsisht sado tjua vesh ne dukje kete prap nuk arrijne ta kuptojne
 
Top