Cfare ju trishtoj (merziti)sot?

Nisur nga fotoja me poshte me erdhi dhe ideja,ne jemi qenie sociale,keshtu qe s`kemi vetem momentet e gezimit por dhe pjalmin tjeter,trishtimin,merzine.

~Mua me trishtoj tani fotoja me poshte.


The last photo ever taken of Hachikō, a Japanese Akita dog remembered for his unwavering loyalty to his owner. Hachikō belonged to Professor Eizaburo Ueno who lived in Shibuya and taught at Tokyo Imperial University during the 1920s.
Every day, Ueno would walk to Shibuya Station with Hachikō and take the train to work. Once he was done for the day, he would take the train back and return to the station at precisely 3 PM. Hachikō would always be there waiting patiently to accompany the professor home. One day, Ueno suffered a stroke and never returned to the station. Hachikō thought he’d come back and went to the station every day for 9 years until his own death in 1935.

265244648_4422887907823985_8926155679309346697_n.jpg


265941979_4422888024490640_937915432516944033_n.jpg


Tani s`di ne kemi ndonje teme te peraferte me kete,nese po kush e gjenee,ta sjell dhe i bashkojme! :p
 
Nje rob qe me shkruan sikur me qen miq 😂😂😂😂😂😂
Duke mallkuar personin qe kam padisur
Dmth... Ti je I pari qe duhet te kisha gri fare ne tgjitha kuptimet dhe ti po me inkurajon per tjetrin loooool

OK ok ok
Eshte Vap è madhe
E kuptoj
 
U rrëzua një burrë teksa po mblidhte lule blini në pemë:(:(
Se ça e çoi burrin e botës në ktë orë se di.
Më erdh keq për të bërtiturat e të qarat e gruas.
 
Nuk paske nevojë as për shpjegus ëndrrash 🥴
Se di,por pshm kur vuaj shumë unë dhe ndjejë ankth dhe dhimbje në ëndrrën që shikoj përfundoj në spital gjithmonë 😒
Ndërsa kur shikoj që një nga të afërmit e mi është keq në ëndërr ,ai person përjeton diçka të keqe
Se di sa jam e qartë 😒
Pra nuk është se më del ëndrra 100% ashtu siç e shoh ☹
 
Redaktimi i fundit:
Se di,por pshm kur vuaj shumë unë dhe ndjejë ankth dhe dhimbje në ëndrrën që shikoj përfundoj në spital gjithmonë 😒
Ndërsa kur shikoj që një nga të afërmit e mi që është keq në ëndërr ,ai person përjeton diçka të keqe
Se di sa jam e qartë 😒
Pra nuk është se më del ëndrra 100% ashtu siç e shoh ☹
Ti paske nevojë të studiosh Carl Gustav Jung.👍
Aty gjen përgjigje, dhe paqe 😇🙏
 
Ti paske nevojë të studiosh Carl Gustav Jung.👍
Aty gjen përgjigje, dhe paqe 😇🙏
Paqen e kam gjet unë lol 😾,përgjigjet s'kam për çfarë i dua se kam vite dhe ska psikiatër që më merr përsipër mua 🤣🤣🤣

Ps: ma sygjero çik cilin libër të tij se u bëra kureshtare ? 😛🤣
 
Paqen e kam gjet unë lol 😾,përgjigjet s'kam për çfarë i dua se kam vite dhe ska psikiatër që më merr përsipër mua 🤣🤣🤣

Ps: ma sygjero çik cilin libër të tij se u bëra kureshtare ? 😛🤣
Shiko se po flas seriozisht.
Carl Jung është babai i psikoanalizës. Është fenomen në shpjegimet e ëndrrave. Çdo ëndërr sipas tij ka një domethënie..
Ndiqe se ka shkruar libra jasht mase. Ndiqe edhe në web ke plot material.
 
Shiko se po flas seriozisht.
Carl Jung është babai i psikoanalizës. Është fenomen në shpjegimet e ëndrrave. Çdo ëndërr sipas tij ka një domethënie..
Ndiqe se ka shkruar libra jasht mase. Ndiqe edhe në web ke plot material.
Në kërkim më vure 😘
Po e lexoj 😘
 
Ncuq ,nuk ha darkë unë 🥺
Trishtohem se mua ëndrrat që shikoj më dalin 🥺
Te sugjeroj qe endrrat qe shikon mos tja tregosh askujt 🤗

Ndersa mua sot me merziti njera qe me mori leket me pretekstin qe kish skaduar karta e id
E un si rob i drejte rashe me koke 🤦‍♀️
 
Dita teper e ngjeshur me pune, shyqyr qe shkoj 12 e nates. E u rrethova e shtriva kockat krevat me fjete gjume.
 
Top