Çfarë do i thoje një femre, dhe një mashkulli?

1- më pëlqejnë të gjitha defektet e tua..

Ps. Femrat t'i thonë diçka meshkujve

Ndërsa meshkujt të flasin për femrat
 
Po do themi c`mund ti themi ne nje bisede nje mashkulli/femre ,apo si?
Apo do themi dicka anetarit siper?
 
Çfarë të shkon ndërmend t'i thuash një mashkulli në përgjithësi?

Dhe një mashkull, çfarë do i Thonte një femre?

S'ka të bëjë me përsonin sipër
 
1- E vlerësoj shumë energjinë që jep. Çdokush mund të jetë e bukur, por prania e një femre me këtë energji është vërtet e rrallë 🤗
 
Nje mashkulli do i thoja .... na jep nji birre mor , se ke mor lek !
Nje femre do i thoja ... a ke noji menie , se paska mor lek ky shoku im 😜
 
Po varet kujt mashkulli. 😁
Vllait do i thoja: je me i miri 😁
Burrit: T'kam diell 😁
Xhelos: c'thote Milani? 😁
Cenit: Gjetsh i nuse tmire 😁
EAse: Sa e ke sahatin? 😁
Zhigos: Hume krejt 😁
Renit: Si tka motra?😁
Laurit: Si po ja kalo me librin e kuq? 😁
 
Një femre.
Përpiqu ta joshësh me mendje,jo me trupin zbuluar.

Një mashkulli.
Femra është e bukur vetë nga natyra.
Ndaj mos kërko perfekten,pasi nuk ekziston.
 
Top