A është seksi një tregues..?

Të bësh seks në takimin e parë nuk do të thotë se ajo është e lehtë, dhe të bësh seks pas vitesh takimi nuk do të thotë që ajo është një engjëll.
IMG_20221017_215911.jpg
A është seksi një tregues për kategorizimin e dikujt...🤔
 
Top