A është seksi një tregues..?

Të bësh seks në takimin e parë nuk do të thotë se ajo është e lehtë, dhe të bësh seks pas vitesh takimi nuk do të thotë që ajo është një engjëll.
IMG_20221017_215911.jpg
A është seksi një tregues për kategorizimin e dikujt...🤔
 
Ti pergjigju te dyjave🤣
🤣🤣oiiii sa turp
Happy Snow White GIF by Disney

Në Virtualitet grop🤣,në realitet ujë 🤣🤣🤣
Me pak fjalë vrimë në ujë 🤣
Ps: nuk prononcohem para kamerave 🤣
 
Top