Informatikë

Një hap drejt eksplorimit të botës virtuale, aty ku 1 dhe 0 përbëjnë kompjuterin, një ndër shpikjet më madhështore të shekullit të kaluar.

Mobile

Tema
119
Mesazhe
829
Tema
119
Mesazhe
829

Networking

Tema
9
Mesazhe
55
Tema
9
Mesazhe
55

Reklama të Faqeve

Tema
174
Mesazhe
658
Tema
174
Mesazhe
658

Links Të Huaj

Tema
18
Mesazhe
128
Tema
18
Mesazhe
128
Përgjigje
22
Shikime
5K
Përgjigje
0
Shikime
1K

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top