Zemra nuk i shpreh ndjenjat veç me "Të dua" dhe "Të kam xhan".

"Të kam pasur në mendje këto ditë..."
"Je në lutjet e mia..."
"Më ka marrë malli..."
"Kam nevojë për mendimin tënd..."
"Kujdesu për veten..."
"Mos rri shumë vonë zgjuar..."
"Kam gatuar recetën tënde të preferuar..."
"Mos m'u mërzit..."
"Fjete mirë mbrëmë...?"
"Kur do të pimë një kafe bashkë?"
"Jam këtu nëse ke nevojë për mua..."
"Vishu mirë, se bën ftohtë jashtë..."
"Dëshiron të flasim?"
"Do ia dalësh..."
"Jam i sigurt se gjithçka do të shkojë siç duhet..."
"Kam besim në ty..."
"Ti meriton më të mirën..."
"Mos hiq dorë nga ëndrra jote..."
"Jepi shpirtit tënd krahë..."
* Zemra nuk i shpreh ndjenjat veç me "Të dua" dhe "Të kam xhan".

Bota e saj është shumë më e gjerë e shumë më e pasur sesa këto dy fjali.
Sytë e zemrës nuk njohin veç një ngjyrë e brendësia e saj nuk njeh veç një dimension.
Sa herë që mbetet pa fjalë, ajo gjen pafund forma të tjera për të përcjellë dashurinë që rrit e ushqen së brendshmi.
//K.Smajlaj

photo-1565883024419-08511e323216I solla keto shprehje per kedo qe s'para e shpreh shume dashurine, lool
Po ju si e shprehni?! :lol:😁
 
Do dalesh ne ballkon se jam tek `potokalli`?! (pertokalli ) ahhahahahahahah.
Dashuria eshte nocion ngjyrash.
Vijne ,shkojne gjallrohen zbehen,por me rendesi qe mbijetojne deri sa ne te kemi frymen e fundit ne kete toke.
 
Top