Zëdhënësja e KQZ dha shifrat, Zguri: Nuk janë zyrtare

WxP

Staf në FV.AL
TIRANË Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Klement Zguri ka deklaruar se shifrat e dhëna nga zëdhënësja e KQZ Drilona Hoxha nuk janë zyrtare dhe as të konfirmuara. Qëndrimi i tij është në vijim edhe të deklaratave të mëparshme. “I qëndroj deklaratës, të dhënat për pjesëmarrjen nuk janë zyrtare. Shifrat janë marrë përmes rrugës elektronike […]

The post Zëdhënësja e KQZ dha shifrat, Zguri: Nuk janë zyrtare appeared first on Balkanweb.com - News24.
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 2 25.0%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 5 62.5%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 1 12.5%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 0 0.0%
Back
Top