Zbulimet e mëdha që ndryshojnë historinë e shqiptarëve

Kresha

A pretty face can never trick me
Gjergj-Fishta-8591020081527-696x392.jpg

Mure të vjetra, shpella të pikturuara, eshtra të lashta, një qytet misterioz…

Një vend i rrallë dhe me shumë histori…

Pak i njohur e shpesh i harruar…

Jeta këtu ka nisur që në agim të njerëzimit, por asnjëherë nuk është hulumtuar siç duhet…

Të dhënat, rrënojat, zbulimet arkeologjike dallohen edhe sot…

Çfarë qëndron pas tyre ?

Çfarë ishin këto vende kaq të vjetra dhe përse për to nuk është folur asnjëherë ?

Kush jetonte këtu ?

Mos e humbisni videon e plotë që tregon këto zbulime të jashtëzakonshme në zemër të Shqipërisë që ende nuk njihen

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.


Burimi: //njekomb
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top