Vuçiq kërkon intervenimin e Policisë serbe në veri

Love

βeℓℓe â๓e
Aleksandër Vuqiç kërkon leje që Policia e Serbisë të hyjë edhe zyrtarisht në Mitrovicën e veriut vetëm për 45 minuta qëndrim, që të sjell rend dhe t`i mbrojë kutitë e votimit.

(u181u)vuqiq.jpg


Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandër Vuqiç kërkon leje që Policia e Serbisë të hyjë edhe zyrtarisht në Mitrovicën e veriut vetëm për 45 minuta qëndrim, që të sjell rend dhe t`i mbrojë kutitë e votimit.

Vuçiq tha se duhet të ndryshojë gjendja që është tani në veri të Mitrovicës, shkruan Kurir.
mesazhi.com
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top