Voton Fatos Nano, mesazh PD-PS: Koha të rreshtohemi hapur!

WxP

Antarë i Respektuar
Ish-kryeministri dhe lideri historik i Partisë Socialiste, Fatos Nano, me bashkëshorten e tij kanë votuar ditën e sotme në Mullet. Nano ka shpjeguar në një intervistë për “Dritare.net” pse po voton dhe ka deklaruar hapur për kë, duke ju bërë thirrje votuesve të majtë e të djathtë të dinë si të reagojnë sot. “E njoh […]

The post Voton Fatos Nano, mesazh PD-PS: Koha të rreshtohemi hapur! appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top