Vetingu Lauri & Hera

E kalojn vetingun lauri dhe hera?


  • Totali i votuesve
    17
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Ajo që kam qenë gjithmonë.
Cilën kurorë?
Atë të Laurit e vodhi @Frank e bleu veturë ☺
Atë të dashurisë, kam lindur me të, as nuk jepet as meret ?
Desa akuzohesh per mashtrim dhe fshehje provash! gjej avokat te mbrohesh se te pret gjyqi virtual
@Frank si i behet per kuroren e heres tani?
 
Mungojne ende shume vota
do votoni ju apo jo?
@Didi po ti e ke me te lutme voten?
 

Desa

Felix - Culpa
Desa akuzohesh per mashtrim dhe fshehje provash! gjej avokat te mbrohesh se te pret gjyqi virtual
@Frank si i behet per kuroren e heres tani?
Asnjë veprim për akuza s´kam bërë.
Kurorën e dorëzova, u vodh, u shit .....
 

Lauri

Anunnak
Lëmsh i bëni temat o popull :)
Kurorën që kishte Desa e kam unë, dhe jap kujt dua unë.
Kurorën që po bëni pazare ju është kurora e mbretërshës se forumit. Që për mua është Desa.
I deshët puthjet dhe shalet e Deses ? Jua dorëzova komplet shoqërisë, ajo kurora edhe Desa është pasuri e të gjithëve. Jo e laurit ;)
 

Darius

DENY IGNORANCE
...instikti im me thote qe kjo teme duhet te mbyllet.

Ai/Ajo qe kishte deshire te votonte, votoi ??
 

Lauri

Anunnak
Desa eshte e pazevendesushme.

Hera po ja merr burrin Deses.

Femra te solidarizohemi mos lejojme sjellje te tilla :p
Desa nuk zevendesohet. Ka kuroren e forumit. Po mos e shisni ne treg me çmim të hekurishteve.
 

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
Boh kadale njerez se u vrate lol
Hapni teme tashi pr vjedhje kurorash?
 
Me shumice votash çifti e kalon vetingun
urime?
 

Daisy

Anëtar i Respektuar
Lëmsh i bëni temat o popull :)
Kurorën që kishte Desa e kam unë, dhe jap kujt dua unë.
Kurorën që po bëni pazare ju është kurora e mbretërshës se forumit. Që për mua është Desa.
I deshët puthjet dhe shalet e Deses ? Jua dorëzova komplet shoqërisë, ajo kurora edhe Desa është pasuri e të gjithëve. Jo e laurit ;)

Mos I mer kaq seriozisht o Lauri

Dhe puthjet apo shalet e dikujt nuk mund ti dorezosh ti se nuk je pronar I askujt
Kujdes se cfare flisni
 

Lauri

Anunnak
Mos I mer kaq seriozisht o Lauri

Dhe puthjet apo shalet e dikujt nuk mund ti dorezosh ti se nuk je pronar I askujt
Kujdes se cfare flisni
Po he moj goce. Se nuk isha pronar shalësh serjozisht jo lol
Me terme shakash po flasim. Oj kjo
 

Lauri

Anunnak
Mos them të vetmit. Gjithsesi PO
@Lauri e pati një mbretëreshë që e trajtoi shumë më shumë se një mbretëreshë. ?
Tani ka fatin të ketë një perëndeshë.? @Hera

Ju përqafoj të dyve ??
Pas këti postimi fjalët e tjera janë kot.
Me Desen kemi luajtur ne mbrenda kuadrit te respektit mes njeri tjetrit. Pa cenuar privatesine përtej monitorit.
Gjithçka me mirëkuptim.
Mos i kaloni gjerat në përsonale :)
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top