Vetingu Lauri & Hera

E kalojn vetingun lauri dhe hera?


  • Totali i votuesve
    17
Status
E mbyllur për postime të tjera.

Daisy

Anëtar i Respektuar
Tema mbyllet per te kaluar tek tema tjeter
Hajde me rradhe nga dy metra distance nga njeri tjetri se kemi coronen neper kembe
 

Marla

¯\_(ツ)_/¯
Themelues
Amen.
 
Aspak.
Mua mu terhoq veshi dhe reflektova duke dhene shpjegime ?. Dua qe sistemi i ngritur ne kte Fv te kete baza te shendosha ndeshkimesh ?
Cfare kuptimi do kishte forumi po te ndalonim njerzit te shprehnin opinjonet e tyre ?
sidoqofte respekt per kedo..
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top