Ura që ndante Podgoricën dhe Shkodrën

Arfenilla

Themelues i Forumit
182715.jpgKjo fotografi është realizuar në vitin 1901.

Në të shihet ura që ndante Podgoricën, kryeqyteti aktual i Malit të Zi dhe Shkodrën.

Malazezët kanë bërë një luftë të gjatë për ta patur nën vete Shkodrën dhe ushtarët kanë lëvizur edhe përmes kësaj ure.

Me gjithë përpjekjet, edhe pse Shkodra u pushtua, malazezët u detyruan të largohen nga qyteti, për shkak se shkodranët nuk e deshën pushtimin malazez B koha
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top