Tregimi mbi Zionizmin!

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Historiani izraelit Ilan Pappe mbi shtetin jud.
Ka shkruar gjithashtu librin: The Ethnic Cleansing of Palestine (Spastrimi etnik i palestinëve).

220px-Pappe_-_The_Ethnic_Cleancing_of_Palestine.jpg 
Redaktimi i fundit:

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Edhe, e ke gjetur fillin?

Po më habit inteligjenca yte se si nuk e sheh se je jashtë temës.
Postoje tke nacizmi, aty e ka vendin.

E di per cfare behet fjale??? S'ka lidhje fare me nazizmin... Tregon historine e shume familjeve me origjine hebre-je. Me e forta eshte se ne analize fjale jam e perkryer! :)
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

E di per cfare behet fjale??? S'ka lidhje fare me nazizmin... Tregon historine e shume familjeve me origjine hebre-je. Me e forta eshte se ne analize fjale jam e perkryer! :)

Nëse është ashtu, atëherë shikoje edhe njëherë videon mos e ke gabuarë,
sepse aty s'ke asgjë përveç muzikë dhe pikturës dhe Schindler's List.

Megjithëse, tema është për Zionizmin, kurse Lista e Shindlerit
ka të bëjë me Holocaustin dhe nazistet.
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Nëse është ashtu, atëherë shikoje edhe njëherë videon mos e ke gabuarë,
sepse aty s'ke asgjë përveç muzikë dhe pikturës dhe Schindler's List.

Megjithëse, tema është për Zionizmin, kurse Lista e Shindlerit
ka të bëjë me Holocaustin dhe nazistet.

Ok, jemi keqkuptuar, gjithesesi.. Po hoqe dislike me shume kenaqesi do heq videon dhe do shpjegoj kendveshtrimin tim ne lidhje me SIONIZMIN. :)
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Ok, jemi keqkuptuar, gjithesesi.. Po hoqe dislike me shume kenaqesi do heq videon dhe do shpjegoj kendveshtrimin tim ne lidhje me SIONIZMIN. :)

Prite që me një soundrack të të kuptoj?
Dhe, sipas teje çfarë do të duhej të të kuptoja me atë video?
S'ikur edhe filmin komplet ta sillje do të ishe gabim.
Nuk je as për së afërmi nje analize të përkryer.

E vetmja mundësi është, nëse e ke fjalën për filmin Lista e Shindlerit,
ta kesh keqkuptuarë vetë, sepse filmi bën fjalë për biznismenin
që mundohej t'i shpetojë jevrejt nga likuidimi nëpër kampet
e përqëndrimit
. Dhe tani mundohu të gjeshë sa të duash diçka
të përbashkët me zionizmin, por s'mund të gjeshë.


S'ikur ta kishe dhënë edhe një skjarim ndoshta tekstualisht,
duke s'kjaruar se çfarë kanë përjetuarë, dhe të njëjtën gjë
e bejnë tani, po, kjo flen.
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Te keqijat qe sot i vine anembane botes, i ke te gjitha ne keto video, mu nga keta shkaterruesit e botes dhe paqes, viruset e njerezimit.
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

[video=youtube;etXAm-OylQQ]https://www.youtube.com/watch?v=etXAm-OylQQ[/video]
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Thene troq ne shqip: Nuk ka vend per dialog me rob qe nuk kane respekt per jeten e tyre, as te femijeve dhe as te familjes. Rob qe kane me te madhe urrejtjen ndaj te ndryshmit, sesa dashurine per femijen e vet. Sepse Allahu mbi te gjitha, dhe jo jeta toksore.

dio3_zps81ebvpem.png

boomba_zps5xrwbpgd.png
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Thene troq ne shqip: Nuk ka vend per dialog me rob qe nuk kane respekt per jeten e tyre, as te femijeve dhe as te familjes. Rob qe kane me te madhe urrejtjen ndaj te ndryshmit, sesa dashurine per femijen e vet. Sepse Allahu mbi te gjitha, dhe jo jeta toksore.

dio3_zps81ebvpem.png

boomba_zps5xrwbpgd.png

Ti pakë shpesh e humb rrugën. اfarë mbron ti, kur ata vetë e pranojnë fajin?
Edhe vetë jahuditë janë kundër politikës së tyre të fëliqtë.

Ato bomba që t'i ke sjellë janë i vetmi ideal i tyre. S'iu kam mbetur rrugë tjetër.
Hallall ju qoftë. Nga njëherë më vjen inat e i lakmoj për guximin që kanë.
Këso strurrana të llojit tënd as që mund të krahasohen me trimërinë e tyre.
Lindin, rriten dhe vdesin në luftë.


Ja trimëria e zionistëve:

c4d0832c1838431f070f6e29dc5ffe25.jpg

QUE2Hpx0Xc-2b7szs9ROuMBmXyblBNQ7RVax0suDgYehQVyVSO.jpg

6raTY3jEz7yRoShIRdY2D6oAGQcZ_xRjKk8SYNsqFINyyI126g.jpg
 
Redaktimi i fundit:

Lauri

Anunnak
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Nqs nje shtet perdor terror mbi nje popull, faj nuk eshte i besimi fetar i popullit te keti shteti, por i politikes qe ndjek qeveria e shtetit.
Ne vendet islame burimi i cdo agresioni, terrori, krimi, ka stampe religjoni! Pra problemi eshte tek bindjet fetare qe ju udheheqin edhe shtetin pervec se masat e gjera. Religjon qe nga kultet fetare del vetem fryrje urrejtje ndaj te tjerve.

cortello1_zpskje0jrhj.png

Sharia-Islam_zpsml1jiya5.png
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Nqs nje shtet perdor terror mbi nje popull, faj nuk eshte i besimi fetar i popullit te keti shteti, por i politikes qe ndjek qeveria e shtetit.
Ne vendet islame burimi i cdo agresioni, terrori, krimi, ka stampe religjoni! Pra problemi eshte tek bindjet fetare qe ju udheheqin edhe shtetin pervec se masat e gjera. Religjon qe nga kultet fetare del vetem fryrje urrejtje ndaj te tjerve.

cortello1_zpskje0jrhj.png

Sharia-Islam_zpsml1jiya5.png

Je jashtë teme, s'po flasim për Islamin.
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Religjon qe ka hik per lesh me filozofine qe perdor me besimtaret e vet.
Cfare hapsire gjindet ketu per debate me te thella e nivel internacional, kur zbukurimi i nje femre eshte me mekat se te vrasesh nje person.
plumb_zpspu6st2eu.png
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Je jashtë teme, s'po flasim për Islamin.

Nuk jam jasht teme. Ata zionistet i udheheq politika, ndersa ju feja. Postimet e mia jane faqja tjeter e monedhes
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Religjon qe ka hik per lesh me filozofine qe perdor me besimtaret e vet.
Cfare hapsire gjindet ketu per debate me te thella e nivel internacional, kur zbukurimi i nje femre eshte me mekat se te vrasesh nje person.
plumb_zpspu6st2eu.png

Besoj se ka ndonjë moderator që merret me ty.
Unë e kreva me ty. Klm.
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Mesoni ta duani dhe ta respektni te ndryshmin nga ju, dhe jo te urreni.

[video=youtube;9-dvYf5JyjI]https://www.youtube.com/watch?v=9-dvYf5JyjI[/video]
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Edukoni femijet per dashuri dhe jo me mllef.


 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Jeni 1000 here me dis-human se ebrejt. Nqs ata luftojne per te armen e femijeve te tyre. Ju, them ju sepse e ndjeni veten nje me ata, vrisni femijet tuaj per hiq gje. Ne rastin konkret per nje film televiziv qe ta beje publike.

 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

cfare ju thote ushtarve i ati i femijes ??? i fton qe ta vrasin femijen !!

Paqe me ju nuk behet kurr, se ju mungojne disa drrasa ne koke.
 
Top