Thenie te urta per grate!

33243612_1998537427030632_6904296538344783872_n.jpg
Po kerkoja ca thenie per grate. Ne fakt doja te pershkruaja @Hilarious me ndonje te goditur (tek tema e saj), por si ore, shumica dilnin vetem negative?!?! Bah.. si perfundim e pershkrova me nje thenie te nje robi te huaj, e jo shprehje popullore shqiptare. C'te beja! 🙄

Nejse, mund edhe te egzistoje si teme, por kush i gjen te vjetrat. Ndaj le ta rihapim. :D Postojme thenie te urta per grate. Aman urte e bute, mos na godisni fort me thenie negative se s'ua kemi as terezine! 😁😁

  • Te femra gjithçka është zemër, bile edhe koka.Rihteri
  • Femra që dashuron, nuk plaket shpejt.Gorki
  • Askush s'flet ashtu si gruaja, gjëra njëkohësisht të çiltërta dhe të thella. Hygo
  • Gratë, për të cilat dashuria është gjithçka, gjithnjë janë naive
  • Femrës i plaket së pari fytyra,e pastaj zemra.
  • Femrat nuk janë krijuar që të jenë të kuptueshme, por të jenë të dashuruara.
 
Usama Ibn Zejdi (radijAllahu anhu) tregon se Pejgamberi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ka thënë:

" Nuk kam lënë pas meje sprovë më dëmprurëse për burrat sesa gratë. " (5096)

[ Hadithet e Buhariut ]
 
Top