Shqiptarët e Famshëm

METi

-=EdoLorEli=-
Këtu postoni video të Shqiptarëve të famshëm nga bota e filmit, sportit, muzikës etj.

Eliza Dushku dhe James Belushi në një emision ku deklarojnë prejardhjen e tyre Shqiptare.


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=t2vFSBK5ueY]YouTube - Eliza Dushku and James Belushi at the Jimmy Kimmel Show[/ame]

James Belushi duke ua uruar Shqiptarëve festën e Pavarsisë së Shqipërisë, në fund thotë shqip "Unë jam Shqiptar, Unë Dua Shqipërinë"

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OOGB6A5RByM]YouTube - James Belushi congratulates Albania's Independence Day28 Nov[/ame]

P.S Për pak sa nuk harrova, mund të postoni edhe video të yjeve të Hollywoodit duke folur Shqip, nëse ka ndonjë :D.
 
Redaktimi i fundit:
Top