Shqipëria dhe Arabia Saudite njohin patentat

legjenda

Tetova
298984491_394549926151818_2789856467973131960_n
Ministria e Jashtme ka njoftuar se janë përmbyllur procedurat e marrëveshjes për njohjen reciproke të lejeve të drejtimit mes Shqipërisë dhe Mbretërisë së Arabisë Saudite.
“Pas përfundimit të procedurave të brendshme ligjore fillimisht nga pala jonë, Ministria e Punëve të Jashtme e Mbretërisë së Arabisë Saudite ka njoftuar përfundimin e procedurave të brendshme ligjore edhe nga pala e tyre”, thuhet në një njoftim të ministrisë.
Marrëveshja hyn në fuqi 30 ditë pas përfundimit të procedurave. Ajo do të lehtësojë lëvizjen reciproke të qytetarëve, vizitorëve dhe turistëve të dy vendeve tona përmes përdorimit të patentave si dhe konvertimit të tyre./tvklan.al
 
Top