Shkodër, PD: Sot 30 vite pas, në qetësinë e zgjedhjeve mono partiake

WxP

Antarë i Respektuar
Partia Demokratike në Shkodër ka reaguar lidhur me procesin e votimit të deritanishëm si edhe deklaratat e maxhorancës që pasojnë atë. “Partia Demokratike Shkodër vëren se çuditërisht maxhoranca në deklaratat e sajë po mburret për qetësinë që po e shoqëron procesin e votimeve, dhe e quan si një meritë të mirë organizimit qeveritar të këtyre […]

The post Shkodër, PD: Sot 30 vite pas, në qetësinë e zgjedhjeve mono partiake appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top