Sa e njohim njeri tjetrin!

Mirmengjesi! :)

Kjo loje ka te beje me sa e njohim ne njeri tjetrin. (ok ok.. e di qe ka 1000 tema mbi ne, por do e cojme 1001 si libri me perralla arabe: "Një mijë e një net")

Psh: Pyesim dicka mbi 1 anetar dhe tjetri qe vjen siper do e gjeje ose jo, dhe ben 1 pyetje tjeter me poshte rreth dikujt tjeter :D , Personi i taguar do thote a e gjetem pergjigjen apo jo. :D

Po e nis une:

Kenga e preferuar e @Monique?


p.s. Tema e fundit qe hap per kete jave! 😅
 
Njohjet virtuale jane gjithnje te limituara, pasi duke ndejt me dike e njohur nga afer, dhe prape mund te dalin te papritura.
 
Njohjet virtuale jane gjithnje te limituara, pasi duke ndejt me dike e njohur nga afer, dhe prape mund te dalin te papritura.
Cdo gje eshte e limituar nese nuk jep shume, ose sa u intereson tjereve.
Dhe e papritura me e madhe eshte, kur njeh kafshe me fytyre njeriu dhe te dukeshin si engjej.
Te perqafoj 🤗 dhe gz qe jeni te gjitha mire.
Respekti thone se fitohet dhe pse disa njerez nuk e dine cdo te thote. Ti je e vecante dhe meriton te vleresohesh dhe respektohesh🤗😘😘
 
Kam menduar se njihja disa por spaskam njohur asnjë 😁
Ndoshta faj im 🥱jam tepër gjumashe
Pse lodhesh ti te njohes cdo stine ,nje version?😝
Nga halli moj shoqe se behet robi bored kur nuk ndryshon
 
Pse lodhesh ti te njohes cdo stine ,nje version?😝
Nga halli moj shoqe se behet robi bored kur nuk ndryshon
Më duket tjetër vetja këtë vit 🤣 sikur jam pjekur 😂
Më ka ndryshuar dhe karakteri 😂 jam bërë rob i vështirë më duket (telendare) 😂😂
 
Top