Rregullat më të "çuditshme" që të famshmit kanë vendosur për fëmijët e tyre

Kjo është arsyeja pse prindër si Mila Kunis dhe Ashton Kutcher i veshin fëmijët e tyre me rroba të lira, Kelly Ripa dhe Mark Consuelos kufizuan përdorimin e celularit të fëmijëve të tyre kur ishin më të vegjël dhe Viola Davis dhe Julius Tennon e mbajnë vajzën e tyre "përgjegjëse për çdo veprim që bën".
Disa personazhe të famshëm i shpërblejnë fëmijët e tyre me veshje të stilistëve dhe udhëtime nëpër botë, ndërsa të tjerë hezitojnë të kalojnë privilegjin e tyre. Ndërsa fëmijët nga familjet e pasura priren të ecin më mirë akademikisht, ata gjithashtu rrezikojnë të bëhen të padrejtë dhe mosvlerësues për pasurinë e tyre në jetë.

Sipas mediave vendase, kjo është arsyeja pse prindër si Mila Kunis dhe Ashton Kutcher i veshin fëmijët e tyre me rroba të lira, Kelly Ripa dhe Mark Consuelos kufizuan përdorimin e celularit të fëmijëve të tyre kur ishin më të vegjël dhe Viola Davis dhe Julius Tennon e mbajnë vajzën e tyre "përgjegjëse për çdo veprim që bën".

Në fund të fundit, prindërit e famshëm përballen me të njëjtat lloje sfidash prindërore si të tjerët, nga fëmijët që refuzojnë të shkojnë në shtrat në kohë (ankesa e Kim Kardashian), mbingarkesa e teknologjisë (binjakët e Jennifer Lopez duhet të fitojnë pajisjet e tyre me sjellje të mirë), dhe sjellja me edukatë (Victoria dhe David Beckham gjithmonë e kanë detyruar duke thënë, "Ju lutem" dhe "Faleminderit" në shtëpi).

Më poshtë lista e VIP-ave dhe disa rregullaver të veçanta që kanë për fëmijët e tyre.

Julia Roberts: Fëmijët nuk mund t’i shikojnë filmat e saj!

Madonna: Nuk lejohen lidhjet romantike deri në moshën 18-vjeç!

Mila Kunis dhe Ashton Kutcher: Nuk ka dhurata për Krishtlindje!

Kelly Ripa: Nuk ka profil në Instagram deri në moshën 18 vjeç!

Megan Fox: Nuk ka TV dhe telefon!

Gwyneth Paltrow: TV vetëm në frëngjisht ose spanjisht!

Jennifer Lopez: iPad vetëm të dielave!

Angelina Jolie dhe Brad Pitt: Fëmijët nuk mund të kërkojnë në Google!

Dosja.al
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 1 12.5%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 4 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 1 12.5%
 • 4-Engjulli im.

  Votat: 2 25.0%
 • 5-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 6-Ne duart e kohes.

  Votat: 0 0.0%
Back
Top