Pse është mirë të keni të pasme të mëdha

Punk1

Antarë i Respektuar

Pse është mirë të keni të pasme të mëdha​


Shiko fotografinë 1928914

Megjithatë të kesh vithe të mëdha është dhe e shëndetshëm, këtu e kemi fjalën për personat që janë bio.
lg.php

Madhësia e vitheve varet nga gjenet, të cilat e caktojnë se ku do të akumulohet dhjami, shkenca ka treguar për arsye të shumta se përse duhet ta dashuroni çdo centimetër të asaj që nëna ua ka dhuruar.

Dhjami i vitheve është i padëmshëm. Ndryshe nga dhjami i tepërt i bardhë në bark, i cili i rrethon organet dhe shpin deri te inflamacionet, shtypja e lartë e gjakut dhe sëmundjet tjera, vithet e mëdha janë të mbushura me dhjam të verdhë.


Biologjikisht dukeni më atraktive. Disa psikologë besojnë se meshkujt i preferojnë femrat me vithe të mëdha sepse ato e përmirësojnë pamjen fizike të një femre, e sidomos lakimin e shpinës.

Vithet e mëdha e mbrojnë pjesën e fundme të shpinës. Nëse nuk e keni ditur, vithet e mëdha kontribuojnë në shëndetin e shpinës.

Femrat me vithe të mëdha lindin fëmijë më të mençur. Vithet dhe kofshët kanë acide yndyrore omega-3. Disa shkencëtarë besojnë se kur i jepni gji fëmijës, trupi i merr ato acide për ta përmirësuar kualitetin e qumështit të gjirit.

Për shkak se bebeve ju nevojitet ky lloj acidi për trurin, sistemin nervor dhe zhvillimin e syve, disa biologë besojnë se pamet më të mëdha mund të ‘përkthehen’ në fëmijë më të mençur.
Tu ka bere mendja bythe a lumadh... prandaj ke filluar nxjerr perla ne gjendje te gazte nga goja?
 

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
Ketu ku duhet te komentojne meshkujt, vijne e komentojne femra. ?
 

Aleks30

Banned
Bukowski citon ne nje poezi qe titullohet Te jesh nje shkrimtar i madh!
"Ne kte bote nuk ka asnje "faqe" qe kushton me shume se 50$"
Por si zakonoshisht do ket qen tape se me "faqe" sot po bejne cudira. Sidomos ne shqiperi
 
Top