Pershkruaj shqiptaret me nje fjale.

Kjo teme lindi meqe dikush me pyeti sot: Cila eshte gjeja qe te ka bere me shume pershtypje ne Shqiperi pas kthimit tend?!

Une kisha 1 liste me pershtypje por 1 qe me ka bere e me ben cdo moment eshte se te gjithe duan te jene:
  • Shefa! 🤣
Madje dhe ai qe akoma s'ka marre diplomen sillet si specialist e do te jape urdhera. 😁

Une e nisa, ju bitiseni tani! 😁
 
Popull dembel.
Ankohen se nuk ka punë.
E nëse ka punë ankohen për kushtet e punës ose për pagesën.
Po më mirë 300 mij lek të vjetra,apo të mos kesh as 2 lek në xhep.
Jo ashu se pastaj po dolen ne pun ngelen kafenet bosh kush do e pi gjith at raki e kafe pastaj ? 😂
 
Popull dembel.
Ankohen se nuk ka punë.
E nëse ka punë ankohen për kushtet e punës ose për pagesën.
Po më mirë 300 mij lek të vjetra,apo të mos kesh as 2 lek në xhep.
Edhe atë punën me treqind mijë lekë e gjen me mik.
 
Top