Pershkruaj shqiptaret me nje fjale.

Kjo teme lindi meqe dikush me pyeti sot: Cila eshte gjeja qe te ka bere me shume pershtypje ne Shqiperi pas kthimit tend?!

Une kisha 1 liste me pershtypje por 1 qe me ka bere e me ben cdo moment eshte se te gjithe duan te jene:
  • Shefa! 🤣
Madje dhe ai qe akoma s'ka marre diplomen sillet si specialist e do te jape urdhera. 😁

Une e nisa, ju bitiseni tani! 😁
 
A Mund t'a them me disa fjalë?

“Ma kollaj asht me mbushun një thes me pleshta sesa me i ba bashk dy shqiptarë!”
 
Top