Pershkruaj shqiptaret me nje fjale.

Kjo teme lindi meqe dikush me pyeti sot: Cila eshte gjeja qe te ka bere me shume pershtypje ne Shqiperi pas kthimit tend?!

Une kisha 1 liste me pershtypje por 1 qe me ka bere e me ben cdo moment eshte se te gjithe duan te jene:
  • Shefa! 🤣
Madje dhe ai qe akoma s'ka marre diplomen sillet si specialist e do te jape urdhera. 😁

Une e nisa, ju bitiseni tani! 😁
 
Dikur e kisha këtë përkufizim:
Shqiptarët e Dardanisë - trima.
Shqiptarët e Maçedonisë - punëtorë.
Shqiptarët e Shqipërisë - intelektualë.

Tani kohët e fundit:
FV - pushoi lufta.
Maçedonia - humbi energjia e gjeneratës së vjetër.
Shqipëria - na mbyti plagjiatura.

Kështu pra 😁
 
Dikur e kisha këtë përkufizim:
Shqiptarët e Dardanisë - trima.
Shqiptarët e Maçedonisë - punëtorë.
Shqiptarët e Shqipërisë - intelektualë.

Tani kohët e fundit:
FV - pushoi lufta.
Maçedonia - humbi energjia e gjeneratës së vjetër.
Shqipëria - na mbyti plagjiatura.

Kështu pra 😁
hahaaha sa kam qesh
Une se fundmi u be nja 2 vite kam bashkepunim te rregullt me shqiptaret e Maqedonise.

Me pelqejne jashte mase disa emra qe po nxjerrin, dhe rinia e edukuar. Me teper respekti qe tregojne per dike qe ka 1 arritje apo bagazh mbi shpatulla. Ate respekt s'e kam hasur kurre ne Shqiperi, e Kosove! Ne Kosove prap, me shume se ne Shqiperi egziston, por eshte i mbeshtjelle me nje ndjenje vetpelqimi mall kinez aq sa kthehen ne qesharake. Shqiperia e ka intelektualizmin akoma, por, fatkeqesisht nuk e vleresojme. Madje mundohemi ta ulim sa me poshte te diturin. :)

Ky mendim, thjesht nga vezhgimi ne terren. :D me aq sa me ka rene mua te bej. Pra, kam nje target grup qe i referohem. Realiteti ne nje panorame me te gjere edhe mund te jete ndryshe, ndonese dyshoj.
 
Dikur e kisha këtë përkufizim:
Shqiptarët e Dardanisë - trima.
Shqiptarët e Maçedonisë - punëtorë.
Shqiptarët e Shqipërisë - intelektualë.

Tani kohët e fundit:
FV - pushoi lufta.
Maçedonia - humbi energjia e gjeneratës së vjetër.
Shqipëria - na mbyti plagjiatura.

Kështu pra 😁
Pse u ndryshua Dar dania në FV?
 
Top