Perse dashurojme njeriun e gabuar?

Ajde tani nje teme trishtimi,argetimi dhe diskutimi. :p
Perse shpesh dashurojme njerez te gabuar ne lidhje me ne.
Perse nuk dashurojme ata qe llogjikisht jane pasqyra e karakterit dhe qenies sone!?
C`ka do te thote njellojshmeri ne te njejtin lloj ngjyrash!
Perse na terheq me shume enigma e zikzakeve qe shpesh jane , nje kotesi ne nje tjeter!?
Dhe ti i dine permendesh keto kordinata,dhe prape kerkon nje kotesi tjeter dhe si ndahesh!? ahahahahah
Shprehi filozofikisht,racionalisht dhe seriozisht. :p
Besoj eshte nje teme,qe cdo kuj njehere ne jete i ka ndodh nje emocion i tilla,apo njohje qe jane ricikluar si gabim apo toksike.
 
Puna eshte te kuptojme psene pa gabuar se po ndodhi gabimi kthehet ne mesim pastaj. Mgjate cdo gje ka te beje me pervojat e jetes. Kur isha 20 vjec smendoja keshtu bie fjala me sakte smendoja fare per dashurickat ne ate kohe.
 
Puna eshte te kuptojme psene pa gabuar se po ndodhi gabimi kthehet ne mesim pastaj. Mgjate cdo gje ka te beje me pervojat e jetes. Kur isha 20 vjec smendoja keshtu bie fjala me sakte smendoja fare per dashurickat ne ate kohe.
Teeee duaaaaa mooooj
 
Top