Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Un keshtu e bëra por me pak ndyshim (e xhveshi ) i heq lekuren ngaqé ka shumë yndyrê e pastaj jo me 250 gr.por me 200 gr.e soden e nxehi para se tê fus pulen .
Un keshtu e bëra por me pak ndyshim (e xhveshi ) i heq lekuren ngaqé ka shumë yndyrê e pastaj jo me 250 gr.por me 200 gr.e soden e nxehi para se tê fus pulen .
Sorry ...soba ...ishte fjala - furren e perdor pjeksi i bukes.
Mahhh cne piper te kuq!?
Domate te grire te fresket nga bahceja ,apo seshte dhe koha e tyre
Po Rea,kush eshte?
Dangerous, ne e bejme ne 250° qe orizi mos te ngelet i lengshem dhe mishi i pules te piqet mir.
Reaa
piperin e kuq e perdorim ngase nuk kemi bahace ;p
Dangerous, ne e bejme ne 250° qe orizi mos te ngelet i lengshem dhe mishi i pules te piqet mir.
Reaa
piperin e kuq e perdorim ngase nuk kemi bahace ;p
un duke prit ndonje risi! se kjo meny eshte qysh kur ka qen nuse gjyshja ime
un duke prit ndonje risi! se kjo meny eshte qysh kur ka qen nuse gjyshja ime
lol po ti pse del jashte teme
Ajo Wow aria etj etj
Tani per temen ok e kuptoj qe jane receta shqiptare por mua sme pelqejne aspak.
Ne skemi edukate e shije ne te gatuar
Piperi i kuq dhe aromat mund te hidhen te lengu i pules
Dhe shtohet lengu ne oriz
Sapo shterohet ia e fusim dhe nje tj luge
U shterua dhe ai?
ia e fusim prap nje luge tjeter
Keshtuuuuu pra.
Ne përdorim cookiese cila eshte thelbësore për ta bërë këtë faqe të funksionojë dhe ruaj sigurinë tua ne kete faqe, Cookies është opsionale.