Nga shinat e trenit e deri mbi deve, vendet e pazakonta ku vipat shqiptarë kanë bërë

Jetmira

V.I.P
page-23_1547535381-3134425.jpg

Disa prej artistëve më në zë shqiptarë janë treguar të sinqertë dhe kanë treguar se cilat kanë qenë vendet më të pazakonta, ku ata kanë kryer marrëdhënie intime.
Kështu Robert Berisha ka treguar se vendi më i pazakontë, ku ka bërë dashuri kanë qenë shinat e trenit.

Ndëra moderatorja Ori Nebiaj është shprehur kështu: Nuk kam dhe më vjen keq pse nuk kam, një jetë ka njeriu. Pastaj varet çfarë konsideron vend të çuditshëm…Në varkë.”
Dj Sardi ka treguar se vendi më i çuditshëm ka qenë “Syri i kaltër” dhe se aty uji ishte akull fare.
Këngëtari Renis Gjoka ka thënë sesi ka kryer marrëdhënie në banjon e një lokali.

Kurse Xhensila Pere ka zbuluar se gjatë një interviste në emsionin “Trokit” u shpreh se vendmi më i çuditshëm ku ka kryer marrëdhënie intime kishte qenë “mbi deve”.
lexo.com.al
 
Top