Në Pogradec dhe Elbasan emigrantët vijnë për Zgjedhjet Vendore

WxP

Antarë i Respektuar
Ditën e sotme shumë emigrantë janë kthyer duke lënë punët e tyre, sepse i shohin shumë të rëndësishme këto zgjedhje.
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Ditën e sotme shumë emigrantë janë kthyer duke lënë punët e tyre, sepse i shohin shumë të rëndësishme këto zgjedhje.
Inshallah u kane pguar biletat e autobusit lumedhenjve se ngelen pa pagur qirate e tym do shohin kur te kthehen ne vendet kur punojne
 
Redaktimi i fundit:
Top