Mitrovicë, serbët fillojnë të mblidhen pas thirrjes me alarm

legjenda

Tetova
Mitrovicë, serbët fillojnë të mblidhen pas thirrjes me alarm (VIDEO)
Ndryshimi i fundit 18:59 31 Korrik, 2022

Serbët kanë lëshuar alarmin e njohur si ‘usbuna’, i cili shërben për grumbullimin e serbëve të veriut.
Ky alarm vije sot, më 31 korrik, para 1 gushtit, kohës kur pritet të hyjë në fuqi vendimi i qeverisë për ndërrimin e targave serbe me ato RKS, si dhe reciprocitetit për letërnjoftimet serbe.
Serbët kanë filluar të mblidhen pas kësaj thirrje me alarm.https://www.tetovasot.com/
 
Ca po ndodh ne Kosove?!!!!!
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 3 23.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 5 38.5%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 1 7.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 1 7.7%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 15.4%
 • 6-Elena.

  Votat: 1 7.7%
Back
Top