Misteret e 28 Nentorit 1912

Bilderberg

Anëtar i ri
Misteret e 28 Nentorit 1912
Top Story 29.11.2007
Nga cila rruge kaloi Ismail Qemali per ne Vlore? Cfare i ndodhi? Ku u ngrit flamuri? Ku ndodhet sot ky flamur? Kush e shkroi Aktin e Pavaresise? Kush e firmosi dhe ku gjendet sot ky dokument? Disa pergjigje te ketyre pyetjeve dihen, disa nuk dihen dhe disa kane me shume se nje version. Keto dhe te tjera pyetje rreth asaj kohe mundohet t'u pergjigjet ky dokumentar i Top Channel


( Pjesa 1 )
[ame=http://uk.youtube.com/watch?v=NWRwROzEeaU&feature=related]YouTube - Misteret e 28 Nentorit 1912 - ( Pjesa 1 )[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
( Pjesa 2 )


[ame=http://uk.youtube.com/watch?v=oRY9pDjj7Gs&feature=related]YouTube - Misteret e 28 Nentorit 1912 - ( Pjesa 2 )[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
( Pjesa 3 )


[ame=http://uk.youtube.com/watch?v=KKq2kkGDb8g&feature=related]YouTube - Misteret e 28 Nentorit 1912 - ( Pjesa 3 )[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
( Pjesa 4 )


[ame=http://uk.youtube.com/watch?v=iWLGD9P4kZw&feature=related]YouTube - Misteret e 28 Nentorit 1912 - ( Pjesa 4 )[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
( Pjesa 5 )


[ame=http://uk.youtube.com/watch?v=NoO0BxPCibs&feature=related]YouTube - Misteret e 28 Nentorit 1912 - ( Pjesa 5 )[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
( Pjesa 6 )


[ame=http://uk.youtube.com/watch?v=koUHF80a8Gs&feature=related]YouTube - Misteret e 28 Nentorit 1912 - ( Pjesa 6 )[/ame]
 

Ado

FISEBILIL-LAH
shum .. thanx per qeto bash m'interesoj qeky send .. amo ni send sjom ka kuptoj un qetto ..

nuk di ncillen ke .. qajo qe po fol qe po kallzon ngjarjen .. po thot ISMAIL QEMALI me 3 djemt e ti " LUIGJ GURAKUQI , QEMAL KARAOSMANIN ? kta djemt e ti nuk jon sa e di un ? :(
 

Bilderberg

Anëtar i ri
shum .. thanx per qeto bash m'interesoj qeky send .. amo ni send sjom ka kuptoj un qetto ..

nuk di ncillen ke .. qajo qe po fol qe po kallzon ngjarjen .. po thot ISMAIL QEMALI me 3 djemt e ti " LUIGJ GURAKUQI , QEMAL KARAOSMANIN ? kta djemt e ti nuk jon sa e di un ? :(

Nuk thote ne kuptimin se jane djem te tij biologjikisht!
I referohet faktit se Ismail Qemali ishte ne moshe te vjeter ndersa te tjeret ishin shume here me te rinj, prandaj I. Qemali i konsideron djem te tij!!
 

Ado

FISEBILIL-LAH
Nuk thote ne kuptimin se jane djem te tij biologjikisht!
I referohet faktit se Ismail Qemali ishte ne moshe te vjeter ndersa te tjeret ishin shume here me te rinj, prandaj I. Qemali i konsideron djem te tij!!


eh thanx per spejgim .. se nuk e kuptova mir ;)
 

fcbesia

Anëtar i Respektuar
shum .. thanx per qeto bash m'interesoj qeky send .. amo ni send sjom ka kuptoj un qetto ..

nuk di ncillen ke .. qajo qe po fol qe po kallzon ngjarjen .. po thot ISMAIL QEMALI me 3 djemt e ti " LUIGJ GURAKUQI , QEMAL KARAOSMANIN ? kta djemt e ti nuk jon sa e di un ? :(


Ajo djemte eshte perdore vetem si metafore.P.sh.A e ke pa kur luan p.sh Prishtina,per lojtaret thojne "djemte e Toverlanit"(trajnerit).
Se di sa me kuptove e sa kesh i qarte !
 

fight_cllub_al

demton_rende_shendetin
para 2 ditesh e pashe edhe une ne youtube kte dokumentar ... vetem nje gje sme pelqeu .. sma permendi asgjekundi emrin e ises
 
Top